woensdag 30 november 2016

Gratis Sinterklaasmeezingboek met Kim Lian bij de Etos!

Feestelijke sinterklaasliedjes
met Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij is popzangeres en schrijfster van kinderboeken. Ze is een multitalent en sinds haar jeugd al actief in de entertainmentwereld. Ze speelde in meer dan tien verschillende musicals, presenteerde tv-programma’s en schreef het boek ‘Dierendorpje’. Voor dit Sinterklaas Meezingboek schreef ze speciaal drie nieuwe sinterklaasliedjes.

Vijftien liedjes met fantasievolle tekeningen

Het Sinterklaas Meezingboek is méér dan een tekstboek. De tekeningen bij de vijftien liedjes dagen kinderen uit door de humor en fantasie. Zo worden ze niet alleen nog enthousiaster voor de liedjes, maar maken ze er ook hun eigen verhalen bij.

Hier zijn de liedjes te downloaden: http://sinterklaasmeezingboek.nl/download


De liedjes van Kim Lian zijn in een afspeellijst te bekijken en te beluisteren op YouTube incl. 3 nieuwe Sinterklaasliedjes!
Vooral het Chocoladeletterfeest is leuk te gebruiken bij het leren van de letters icm de Tobii!Wij gebruiken inmiddels drie verschillende keyboards, een daarvan:


Ik heb mijn bestaande Sinterklaas Tobii-pagina er weer op aangepast, klik op onderstaande link om de Sinterklaas-pagina (gratis) te downloaden:Wij gebruiken het Sinterklaasmeezingboek naast de Tobii met de communicatiepagina's, met aan de andere kant de I-Pad die het bijbehorende YouTube filmpje afspeelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten